Indmeldelsesblanket til Vestre Baaadelaug

 ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Indmeldelse i Vestre Baadelaug er meget enkel: udfyld nedenstående blanket og tryk på send. Indbetal herefter dit indmeldelsesgebyr på 800,- kroner på regnr. 7444 - kontonr. 1007627 og så hører du fra os snarest. Bemærk at dette indmeldelsesgebyr er en engangs-omkostning for dig og er ikke medlemskontingent, som du opkræves senere.

 

Det er i sagens natur meget vigtigt, at du udfylder blanketten så korrekt og fyldestgørende som muligt. Specielt korrekt længde/bredde på din båd er meget vigtig, hvis du ønsker bådplads. Der er også mulighed for, nederst på siden, at beskrive evt. specielle ønsker til pladsen, for eksempel hvilken havn du foretrækker, øst-/ eller vestside på en bro mm.

 

Inden indmeldelsen tilrådes det, at du gør dig bekendt med klubbens forhold, og du finder alt relevent information herom her på hjemmesiden. Specielt henvises til siden Vigtig Medlemsinfo, hvor du også finder prisstrukturen.

 

Et medlemskab omfatter foruden dig selv din evt. ægtefælles/partner samt hjemmeboende børn under 18 år. Er der andre (del) ejere af båden, SKAL disse også være medlem på lige fod med dig.

 

Bemærk endelig, at Vestre Baadelaug forbeholder sig til enhver tid ret til at afvise et ønske om indmeldelse i klubben, for eksempel hvis du tidligere er blevet ekskluderet af denne eller en af de øvrige, nærliggende klubber.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hvis JA:


 
 
 

 

 

Du modtager kvittering på din egen e-mail adresse og hører snarest fra os.