Gæsteinfo


 

Se billeder fra vores havn her (Åbner OneDrive i nyt vindue).


Herunder finder du relevant information, som du forhåbentlig kan ha glæde af, når du besøger vores havn.

 

 

Havnefolder Havnebrochuren/folderen gir dig masser af information om havnenes faciliteter, oversigtkort over havneområderne og den nære omegn og meget mere. Har du ikke fået en sådan, kan du finde dem i klubhusene eller hos havnefogeden.
 
Bykort over Aalborg Finder du ligeledes i klubhusene eller hos havnefogeden. Ligeledes finder du her brochurer på attraktioner i Aalborg og den nære omegn.
 
Chipkort/
Havnepenge/
Elektricitet/
Tøjvask

Ved ankomst køber du havnebillet i betalingsautomaterne, der er en i hver havn. Samtidig kan du købe et chipkort, som du bruger til at købe El fra standerne på broerne/kajerne samt eventuelt til tøjvask. Dette chipkort fungerer også som nøglekort til bad-/toiletbygningerne.
Ved afrejse "checker du ud", først på den el-stander, du har brugt, derefter på automaten, hvor depositum og evt. ubrugte penge refunderes via dit anvendte Dankort/kreditkort.
Du kan kun betale havnepenge for en dag ad gangen.
 

Klubhuse og grillpladser

Du er velkommen til at anvende alle vores faciliteter, også køkken, medlemsterrasser og grillfaciliteter. Bliver det sent, så træf forinden en aftale med "de lokale" om aflåsning af klubhuset, eventuelt tilslutning af alarm mm.
  

Tøjvask I bad/toiletbygningen i Vestre Bådelaug finder du vaskemaskine og tørretumbler. Som betalingsmiddel anvender du chipkortet, beskrevet herover.
 
WiFi Der er gratis WiFi (internet) i og omkring de 2 klubuse i Vestre Baadehavn samt i og omnkring det lille klubhus "Sekskanten" i Skudehavnen. Koden til netværket finder du på opslagstavlen i det respektive klubhus.
 
Tømning af tank

Tømmestation forefindes på sydkajen i Skudehavnen. Tømning er gratis, 

 

Benzin / Diesel

Diesel kan købes hos Mathis Værft i den vestlige ende af Vestre Baadehavn samt i Aalborg Sejlklub, ca. 1 sømil mod vest. Automaterne tar kun Dankort og kreditkort.
Skal du bruge benzin, henvises til de nærliggende tankstationer (OK ved Kvickly supermarkedet samt Shell på Vestre Fjordvej).

 

Kraner

Du finder en mastekran i den østlige ende af Vestre Baadehavn. Kontakt havnefogeden, hvis du har behov for at låne denne.

Skal du ha båden på land, er havnefogeden ligeledes behjælpelig med forskellige muligheder.

 

Vigtige telefonnumre Brovagt, begge broer
Havnefoged
Lægevagten
Tandlægevagt
Dyrlæge
Taxa
Alarm
Politi

 

VHF Kanal 12                                                                                   
 40 60 02 70
 70 15 03 00
 70 20 02 55
 98 18 19 11
 70 25 25 25
 112
 114

 

Bådudstyrsforretning Link til -> Nordjysk Marine Service

 
Motor service Afventer evt. ny ejer.

 
Værft

Link til -> Mathis Værft