Åbent hus lørdag 21/9 kl. 10-14

Sejl_staerkt.PNG
16-09-2019

 

Sejlklubben Limfjorden har i år indkøbt en J/70 sportsbåd. En sportsbåd er en topmoderne, hurtig sejlbåd med masser af fart og action, og i frisk vind kan den plane. Båden er endnu et tilbud til klubbens medlemmer, så de kan komme ud og opleve action i en moderne sportsbåd og få vand i håret.

 

Klubben tilbyder følgende hold med sejlads i J/70-båden:

 

 • Prøv en sportsbåd
  For medlemmer og ikke-medlemmer. Du kommer ud at sejle med en kvalificeret bådfører. Du kan prøve at sejle to gange gratis. Derefter finder vi sammen med dig ud af, hvilket hold der passer til dine ønsker.

 

 • Youngsters
  For både erfarne og nye sejlere på 15-23 år, med et betydeligt socialt præg. Youngsters appellerer til en stor gruppe unge, der har lyst til at sejle, men uden for meget konkurrence og elitepræg.

 

 • Voksne
  For voksne og seniorer, som er over 23 år. Sejladserne tilrettelægges efter deltagernes ønsker. Målet er at lære at sejle en sportsbåd på en sikker og kompetent måde, og at være aktive på vandet, ud fra deltagernes ønsker til indhold og niveau.

 

 

 • Sejl og studér
  For unge under uddannelse, med lyst til et ugentligt afbræk fra studierne. Der sejles om eftermiddagen med fokus både på fysisk aktivitet og socialt samvær. Efter sejladserne laves der mad og spises sammen i klubhuset.

 

 • Pensionister
  For seniorer, som er 60+ og ikke længere på arbejdsmarkedet. Målet er at komme ud og få rørt sig sammen med andre i samme aldersgruppe, samtidig med at lære at sejle en sportsbåd på en sikker og kompetent måde.

 

Du kan finde mere information her: https://aalborglystbaadehavn.dk/j-70.aspx

 

Vi holder Åbent Hus lørdag den 21/9, kl 10:00-14:00 i klubhuset. Her kan du få mere information, se bådene og få en tur, hvis du har lyst og vejret er til det.

 

Kom og giv den gas med os i en topmoderne J/70 sportsbåd.