Sejl og studér - Fællesskab og action med vand i håret

Sejl_og_Studer.PNG
16-09-2019

 

Sejlklubben Limfjorden byder alle studerende velkommen i Sejlklubben Limfjorden med et helt nyt Sejl og studér hold.

 

Sejl og studér holdet er for unge (cirka 15 til 23 år) under uddannelse, som har lyst til et ugentligt afbræk fra studierne, hvor sejlsport, fysisk aktivitet og socialt samvær er i centrum. Holdet er både for dig, der har prøvet at sejle før, og for dig, der er helt uerfaren men har lyst til at prøve.

 

Sejl og studér holdet sejler en eftermiddag om ugen, og efter sejladsen laves der mad og spises sammen i klubhuset.

 

Sejladserne foregår i klubbens nyindkøbte J/70 sportsbåd og H-både. En J/70 er en sportsbåd, som er en topmoderne, hurtig sejlbåd med masser af fart og muligheden for at plane. En H-båd er en hurtig og velsejlende kølbåd, som også giver masser af action på vandet. Under sejladserne er sikkerheden i centrum, og en veluddannet instruktør eller bådfører har altid ansvaret, når der sejles.

 

Der er 4-5 andre sejlklubber i andre uddannelsesbyer i landet, som har Sejl og studér hold. De har oplevet en eksplosiv vækst i antallet af studerende, som vil være med. Og den klub, som for to år siden startede det første hold (Thurø sejlklub), er blevet hædret med en idrætspris.

 

Hør Johan fra Thurø fortælle om deres historie her:

 

 

Du kan finde mere information om J/70 i Sejlklubben Limfjorden her: https://aalborglystbaadehavn.dk/j-70.aspx

 

Kom ned of se bådene og få en prøvetur om torsdagen med Prøv en J/70 holdet. Så vil du hurtigt opdage hvor fedt det er at sejle J/70.

 

Kom og bliv en del af fællesskabet - og få vand i håret sammen med andre unge.