Faktura udsendt på pladsleje for sæson 2021

03-03-2021

/UserFiles/file/VB_filer/Statiske_filer/kopi_af_faktura.JPG

Kære medlemmer i VB

I disse dage udsendes den årlige pladsleje faktura med den sædvanlige betalingsfrist - senest 15. marts 2021.

Fakturaen kommer denne gang direkte til jeres mail, som er oplyst til klubben på stamdata. Den tidligere løsning med at udsende via NETS giver os alt for mange fejl og er forholdsvis langsomligt, og tillige giver det os i administrationen alt for mange ekstra timers arbejde efterfølgende, med at få bogført alle betalinger.

Hidtil har vi betalt et forholdsvis stort beløb til NETS for at udsende til vores klubmedlemmer, som sker via en fælles datafil, hvor alt for få ryger direkte til bankerne, for dem som har tilknyttet betalingsservice og resten, som er langt størstedelen udsendes med brevpost.

Det resultere i at vi ved hver udsendelse får rigtig mange breve retur, og en del henvendelser fra jer om at I intet har modtaget.

Vores kasserer Sarah har været på et kæmpe overarbejder for at finde en ny brugbar løsning med NETS, desværre kunne det ikke lykkedes indenfor vores tidsfrist, så at udsende via mail er den helt korrekte løsning denne gang. Det betyder desværre at jer der normalt er tilmeldt via PBS, denne gang selv må lave en overførsel, og vi kan forsikre at ingen bliver faktureret dobbelt, da jeres bank ikke teknisk kan opkræve, uden en opkrævningsfil fra Nets.

Beklager bøvlet, for vi så helst at alle betalte via PBS/ betalings-service, men det kunne desværre ikke nås indenfor vores tidsfrist på betaling af bådpladserne til sæson 2021, som er yderst vigtig i forhold til om man er berettiget til en plads til sæson 2021.

Til jer der har tilvalgt VB/TRYG´s kollektive ansvarsforsikring, så opkræves den i en separat regning ultimo marts, hvor også ny PDF af policen udsendes fra forsikringsselskabet og VB.

En sidste lille men vigtig ting, så er både bådplads lejen og forsikringsaftalen gældende i perioden 1. april 2020 til og med 31. marts 2021 (udbyderen havde lovet os, at rette inden udsendelse)

Da Sarah i denne uge har en del større projekter i hendes civile job, så kan eventuelle spørgsmål til ovenstående rettes til undertegnede, telefonisk eller via SMS på 30100158.

Hilsen VB

Lars Nielsen, Fung. formand