Nyheder

  • Ny mastekran. Kursus og brugervejledningDen nye, elektriske mastekran er nu klar til brug. For at bruge kranen, skal du først på kursus og ha omkodet dit chipkort. Læs mere her.
  • Til alle bådejereVi har haft massiv tilgang af medlemmer i 2018 og der har været fyldt på alle broer. Nu skal bådene snart på land og det giver os nogle udfordringer specielt i år. Det skyldes ikke bare at der er kommet flere både i vandet men også det forhold at Ralvej ikke nåede at blive klar sidste år og bådene blev stillet i huj og hast imellem hinanden. Læs mere
  • Nyt om mastekranI uge 34 ( 20. til 24. august ) bliver vores gamle mastekran taget ned og der etableres nyt betonfundament. Derefter pågår samling af vores nye kran i ugerne 35-37. Opsætning og overdragelse af ny mastekran til ALH med udgangen af uge 38. ( se mere )
  • Ny mastekranVi har i dag afgivet ordre på en ny, elektrificeret mastekran til erstatning af vores gode, gamle men udtjente kran. Vil blive installeret senere i år på samme placering som den nuværende. Detaljer vil følge, når vi er sikker på tidsplanen.
  • Nu tilbydes Yachtskipper af 3. grad (Y3) kursus hos SL – alle er velkommenNu kommer muligheden for at tage Yachtskipper kurset Y3 efter flere års pause i Aalborg – hos Sejlklubben Limfjorden. Opstart oktober 2018. KLIK her