Velkommen til Aalborg Lystbaadehavn


 

Aalborg Lystbaadehavn byder byens gæstesejlere velkommen til den skønneste plet i Aalborg og omegn! Vi breder os over 2 havnebassiner og råder over mere end 400 bådpladser i alle størrelser - så mon ikke der også er en til dig! Det vestlige bassin kaldes Skudehavnen og er for de, som overvejende ønsker fred og rolige omgivelser. Det østlige, Vestre Baadehavn, er mere livlig med restauranter og, til tider, masser af liv. Begge havne ligger tæt på Aalborg centrum og mange andre faciliteter og seværdigheder.

 

Her er alt, hvad du behøver for et godt ophold: moderne servicefaciliteter, restauranter og cafeer på kajkanten, supermarkeder og andre indkøbsmuligheder et stenkast borte - og har du lidt problemer med skuden, findes der også professionel hjælp til den slags på havnen. 

Havnen er et oplagt mål, hvis du ønsker at besøge Nordjyllands hovedstad og største by. Aalborg rummer mange muligheder for store og små.

 

Vi byder velkommen og håber, at dit/jeres ophold bliver en positiv og mindeværdig oplevelse. Find os på MarinaGuide.dk og/eller se billeder fra havnen her (Åbner OneDrive i nyt vindue).